Cu totii ne dorim ca atat noi cat si micutii nostri sa poata vorbi si intelege limba engleza . Asadar este  important sa ne asiguram  ca in acest timp de vacanta copilul nostrum nu va uita cunostintele teoretice acumulate cu munca grea in anul scolar ce tocmai s-a incheiat.

Suntem constienti de faptul ca este vacanta  si copiii au nevoie de odihna –tocmai de aceea   cursurile de vacanta sunt special concepute, iar copilul d-voastra alaturi de invatarea prin joc, cantecele si alte metode de invatare eficiente si placute  v-a avea ocazia  de a petrece momente frumoase jucandu-se si facandu-si noi prieteni  in timpul pauzelor si dupa terminarea lectiilor.

Centrul de engleza – Sunshine confera copiilor de toate varstele oportunitatea de a comunica in limba engleza. Aici  copilul d-voastra v-a beneficia de invatarea limbii engleze dupa Metoda Comunicativa  care este cea mai eficienta si moderna  metoda practicata la nivel mondial de catre lingvisti.

Cursantii au posibilitatea de a invata intr-un ritm intensiv participand la ore zilnic  sau  part-time participand la ore  2 sau 3 zile pe saptamana.

Modulul se incepe cand grupul este format.

Se acorda reduceri  pentru membrii aceleiasi familii.

Transportul la cerere – se plateste separat in functie de distanta.

Programul

9-12 13-16 16-19
Luni Cls 2-3 Cls 4-5 Cls 6-7- 8
Marti Cls 4-5 Cls 2-3 Cls 3-5
Miercuri Cls 1-2 Cls 3-4 Cls 5-6
Joi Cls 5-6 Cls 7-8 Cls 9-10
Vineri Cls 3-5 Cls 7-8 Cls 5-6
Sambata Cls 6- 7 Club de conversatie Club de conversatie

Prețuri:

Ore individuale vacanta Ore in grup de 6
60 lei/pers sedinta de trei ore 15 lei/pers sedinta de trei ore

Detalii:

     Lectiile      Cuprind
 3 ore / zi Multa conversatie, cantecele, jocuri de extindere a vocabularului, scrierii si gramaticii; exercitii de ascultare (povesti on-line), CD-uri, DVD-uri.;citit si inteles de texte ; vizionare de  filme, desene si documentarii(cu discutii in limba engleza la final); expozitii pe diferite subiecte, ateliere de joaca si jocuri de rol.

Lasă un răspuns