In urma calificarii in profilul socio-psiho-pedagogie cu specializarea in predarea limbii engleze obtinute in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, am predat limba engleza in scolile din Romania pentru un timp. Dorinta de aprofundare a limbii engleze si cunoasterea culturii britanice m-au determinat  sa mă mut împreună cu familia în Marea Britanie.

Asa se face ca in ultimii 4 ani, am lucrat ca si professor de limba engleza in Anglia – unde in urma unor specializari si examene, am obtinut statutul de professor calificat in Marea Britanie. Aceasta mi-a conferit dreptul de a preda in scolile englezesti.

Am predat engleza ca limba straina alaturi de o echipa de profesori specializati in predarea intensive a limbii engleze. De aceea consider ca metoda comunicativa pe care o practic si mi-am insusit-o de la englezi native si cu specializare inalta, este cea mai eficienta metoda de predare si invatare a limbii engleze.

Am putut vedea rezultate excelente la sute de copii veniti in Anglia veniti din toate colturile lumii, iar pasiunea si dorinta mea este de a fi de folos si copiilor de acasa.

Lasă un răspuns