Inscrierile se fac pe tot parcursul anului scolar,in functie de numarul de locuri disponibile.

  1. Pentru inscrierea la un curs de limba engleza atat pentru adulti cat si copii va puteti programa pentru o discutie cu profesorul de la centrul nostru. In cadrul acestei discutii vom porni de la obiectivele d-voastra  si determinand nivelul d-voastra curent de limba  vom stabili impreuna cel mai bun mod de lucru asa incat sa va atingeti obiectivele propuse in cel mai scurt timp.Numai asa vei putea fi incadrat in grupa cea mai potrivita!
  2. Primirea orarului. De indata ce numarul de  cursanti ai grupei va fi completat, noi iti vom comunica orarul si data de incepere a cursului.

            3. Pretul este accesibil pentru toti cursantii iar detaliile se discuta la inscriere.                                                .

    

Cursurile se desfasoara de luni pana sambata,atat dimineata,cat si dupa amiaza,functie de solicitari.Cursurile individuale cat si cursurile de grup pot fi urmate atat extensiv(1sedinta / saptamana),standard(2sedinte/saptamana),cat si intensiv(3sedinte/saptamana),functie de optiunea cursantului si a volumului de timp pe care acesta il poate aloca studierii limbii engleze.

Cursurile de limba engleza organizate de Centrul Sunshine sunt structurate pe niveluri europene corespunzatoare Cadrului European Comun de Referinta pentru limbi(Common European Framework of Reference for Languages) si au ca scop pregatirea cursantilor pentru sustinerea Cambridge exam- pentru cei care doresc aceasta.

Te asteptam cu drag la Centrul de engleza!

Cursuri Alte detalii Perioada de inscriere Perioada de incepere a cursului
Ore in grup Pentru detalii contactati-ne
  1. Pana in 14 a lunii in curs
  2. Pana in 28 a lunii in curs
  1. incepand cu data de 17 a lunii in curs
  2. incepand cu data de 1 a lunii urmatoare
Ore individuale Pentru detalii contactati-ne

Pentru înscriere la After School vă puteti programa pentru o discutie cu profesorul de la centrul nostru în care se vor comunica detaliile și orarul precum și amănunte care trebuiesc luate în calcul despre copilul dvs.

Programările se  fac la numărul de telefon 0743 366 658

Lasă un răspuns