Sunshine-Kids Club este un club cu locuri limitate,pentru copiii mici si mari care iubesc limba engleza si doresc sa isi faca noi prieteni!

Centrul este situat la 1Km de  Silver Mall,intr-o zona de case unde linistea si siguranta fac pe micutii “invatacei” sa se simta ca acasa!Lectiile sunt conduse de profesor cu experienta si dragoste pentru copii!

Toti parintii sunt bineveniti fie sa isi lase copilul cu noi sau sa se alature orelor,sa cunoasca alti parinti si sa-si sustina copilul in procesul invatarii!

Oferim o gama variata de cursuri de limba engleza pentru toate grupele de varsta si in functie de performantele urmarite. Cursurile noastre sunt optimizate pentru a se plia perfect pe nivelul de cunoastere a limbii engleze al copiilor precum si pe varsta lor.

Hello English

Se adreseaza copiilor din gradinite si din Centrul Sunshine Junior, cu varstele intre 4-5 ani. Atelierele de invatare prin joc au ca scop principal dezvoltarea interesului pentru invatare. Asadar sesiunile noastre sunt distractive si jucause. Copiii vor invata prin joc cele mai elementare notiuni, cum ar fi: rutina zilnica, la restaurant, la bucatarie, facem curatenie, la joaca , la spital , la ferma , la mare si multe altele. Copiii obtin rezultate bune si progreseaza cand se simt implicati in ceea ce fac, incurajati, apreciati si cand le place ceea ce fac. Copilul d-voastra va avea un pas mare inainte in cadrul orelor de curs din cadrul scolii si va avea curaj si placere pentru invatare, simtindu-se stapan pe sine.

Disney 1

Se adreseaza copiilor din gradinite si din Centrul Sunshine Junior cu varste intre 5-6 ani. Activitatile incluse sunt distractive si usor de realizat de catre copii, punand accent pe jocul didactic dar expunandu-I in acelasi timp la notiuni primare de limba engleza. Materiale atractive destinate copiilor mici(planse de colorat, jetoane, papusi ,povesti illustrate, cd-uri, dvd-uri si multe carti cu imagini din desene animate.

Disney 2

Se adreseaza copiilor din gradinite si din Centrul –Sunshine Junior cu varste intre 6-7 ani. Activitati si jocuri distractive care stimuleaza limbajul si creativitatea. Flashcard-uri pentru extinderea vocabularului si invatarea alfabetului. Jocuri de rol in care copiii comunica intrand in pielea unor personaje din desene animate.

Welcome to 1,2,3 and ABC

Se adreseaza copiilor din Centrul –Sunshine Junior cu varste cuprinse intre 7-8 ani (clasa intai) care au anumite notiuni de limba engleza sau care incep acum dezvoltarea acestora. In cadrul acestui curs accentul cade pe insusirea unor expresii tip conversatie cat si pe familiarizarea cu forma scrisa a cuvintelor.

Teddy 1

Se adreseaza copiilor cu varste intre 8-9 ani(clasa a-II-III-a ) care nu au avut sau au avut putin contact cu limba engleza anterior, dar care pot scrie deja in limba romana. Copiii comunica in limba engleza folosind propozitii simple , in situatii familiare si de rutina. Activitatile au ca scop, recunoasterea si scrierea cuvintelor de baza si integrarea lor prin structuri des repetate , prin cantece , poezii si jocuri. Sistemul de evaluare si autoevaluare este bazat pe obiective specifice clare atat copiilor cat si parintilor.

Teddy 2

Se adreseaza copiilor intre 9 si 11 ani(clasa a-III-IV-a) care au avut contact sporadic cu limba engleza si ale caror cunostinte le permit sa reproduca doar cuvinte izolate in limba engleza. Obiectivul acestui curs este pregatirea copiilor pentru participare la conversatii simple in care vor putea da informatii despre sine, despre vreme , mancare, familie, activitati zilnice si multe altele, invatand sa foloseasca primele 1000 de cuvinte in limba engleza.

Oxford Magic 1

Se adreseaza copiilor cu varste intre 9 si 11 ani(clasa a-IV-V-a), care au deja bazele comunicarii in limba engleza. La finalul acestui curs, micii studenti vor putea sa comunice pe diferite teme , vor putea intelege si reda texte in limba engleza si vor lua cunostinta cu notiuni de gramatica care le vor inlesni acuratetea si fluenta in exprimare orala si scrisa. Cunostintele de vocabular vor fi extinse cu inca cel putin 1500 de cuvinte noi.

Oxford Magic 2

Se adreseaza copiilor cu varste intre 10-12 ani care pot deja sa comunice in limba engleza in contexte ce depasesc nivelul lingvistic de incepator. Cursul este elaborat de editura cu renume “Oxford University Press” si fiecare cursant va avea posibilitatea sa parcurga 70 de teme fascinante , in contextul carora isi va extinde vocabularul cu aproximativ 2000 de cuvinte noi. Cursul contine CD cu jocuri de invatare a scrisului , cititului si vocabularului. Un sistem de evaluare si autoevaluare bazat pe obiective specifice clare atat parintilor cat si copiilor.

Cambridge 1

Se adreseaza adolescentilor cu varste intre 12- 15 ani care au nivel lingvistic de intermediar, dar doresc sa isi dezvolte abilitatea de a comunica in limba engleza in vederea sustinerii examenului Cambridge PET si KET. In cadrul acestui curs , adolescentii isi vor extinde vocabularul cu aproximativ 2500 de cuvinte si expresii noi, fiind capabili sa le foloseasca in fraze dezvoltate. Cursul ofera  elevilor  posibilitatea de a-si imbunatati fluenta si acuratetea in toate abilitatile de comunicare in situatii autentice de ascultare, vorbire,citire si scriere.

Engleza pentru vacanta

Cu totii ne dorim ca atat noi cat si micutii nostrii sa poata vorbi si intelege limba engleza .Asadar este important sa ne asiguram ca in acest timp de vacanta copilul nostru nu va uita cunostintele teoretice acumulate cu munca grea in anul scolar ce tocmai s-a incheiat. Suntem constienti de faptul ca este vacanta si copiii au nevoie de odihna –tocmai de aceea cursurile de vacanta sunt special concepute, iar copilul d-voastra alaturi de invatarea prin joc, cantecele si alte metode de invatare eficiente si placute va avea ocazia de a petrece momente frumoase jucandu-se si facandu-si noi prieteni in timpul pauzelor si dupa terminarea lectiilor.

Transportul se asigura la cerere.

 

Care este structura cursurilor de engleza pentru copii?

Structura cursului si perioada de desfasurare:

Pe tot parcursul anului,1sedinta sau 2sedinte pe saptamana.

  • 1 sedinta are 60 minute pentru copiii de la 4-7 ani.
  • 1 sedinta are 120 minute pentru copii de la 9-18 ani.

Modulul I- 5luni

Modulul II- 5luni.

Grupul este format din 6 cursanti pentru ca fiecare elev sa poata beneficia de rezultate maxime.

Se ofera lectii individuale.

One Reply on “Copii

  1. Pare interesant si foarte atragator pt. copii. Doresc sa-mi inscriu si eu copiii(baiatul-5ani si jumatate,fata-8 ani- clasa a IIa). Astept raspuns daca se poate. Multumesc.

Lasă un răspuns