Invatarea limbii engleze adesea incepe in copilarie, la gradinita,  la scoala, fiind continuata prin procesul de educare a fiecarei personae.

Desi este mai usor invatand o limba straina in copilarie,  cei care sunt interesati in invatarea acesteia mai tarziu in viata nu trebuie sa se descurajeze.De fapt persoanele mature abordeaza invatarea unei limbi cu seriozitate maxima deoarece  constientizeaza necesitatea cunoasterii limbii studiate.Asadar  persoanele adulte sunt convinse ca,fiind capabili  sa se exprime in limba engleza vor beneficia de o serie de avantaje, care nu vor intarzia sa apara odata cu dezvoltarea acestei abilitati.

Oricare ar fi nivelul d-voastra lingvistic  motivatia de a reusi va fi succesul asigurat.

De aceea va asteptam ca impreuna sa stabilim nivelul d-voastra de cunoastere a limbii engleze  si metoda ce vi se potriveste cel mai bine pentru atingerea obiectivelor  personale.

Cursuri generale

  • Engleza pentru incepatori
  • Engleza la nivel intermediar
  • Engleza pentru dezvoltarea deprinderii de comunicare
  • Engleza de mentinere si reinprospatare a cunostintelor-clubul de conversatie

Se adreseaza persoanelor care isi propun sa cunoasca limba engleza la un nivel general in vederea obtinerii unui loc de munca mai  bun atat in tara cat si in afara granitelor.

Cursul ofera posibilitatea fiecarui cursant  de a-si dezvolta cele 4 abilitati fundamentale  in vederea comunicarii in limba studiata.

Accentul cade pe conversatie , dar se ofera si posibilitatea dezvoltarii capacitatii de exprimare in scris  si intelegerea unui mesaj oral.Tinand cont de nivelul de cunoastere a limbii  si de prioritatile, nevoile si aspiratiile cursantilor  vor fi abordate si notiuni de gramatica  necesare in exprimarea fluenta si corecta.

Care este structura cursurilor de engleza pentru adulti?

Perioada de desfasurare;

Pe tot parcursul anului cu 1,2,3 sedinte pe saptamana.

Sedinta are 2 sau 3 ore.

  • Modulul I- 5 luni.
  • Modulul II- 5luni.

Va asteptam cu drag!

2 thoughts on “Adulți

  1. Buna ziua sint interesata pentru cursurl de incepatoare pentru linba engleza va rog vreau sa Stiu pretul si timpul multumesc

Lasă un răspuns